Menü
Anasayfa / Yazarlar / Eklenme: 03.04.2026 01:00

Vedat Abi’nin Özgür Bey’e Bir Sorusu Var…

Sevgili okur, dün yazıyı hazırlarken, Epeydir Vedat Abi ile yaptığımız telefon görüşmelerinden bahsetmediğimi fark ettim.

Tabi burada bahsetmemiş olmam, Vedat Abi ile görüşmüyoruz anlamına gelmesin. Kendisiyle ara ara görüşüyoruz. Özellikle ülkemizde önemli olaylar olduğunda oluyor bu görüşmeler.

Sağ olsun Vedat Abi memleket meselelerine karşı çok duyarlı… İşte bu duyarlılığını: CHP’li Özkan Yalımın 21 yaşındaki personeliyle otel odasında uygunsuz şekilde yakalanmasının ardından bir kez daha gösterdi.

Beni arayarak, CHP’li Uşak Belediye Başkanının o görüntülerinin aile kültürümüze Hiç yakışmadığını söyledi. Telefonda: -” Bu nasıl ahlaksızlıktır böyle?” dedi. İnanın Vedat Abi i hiç bu kadar sinirli görmemiştim.

Bu arada Bizim Vedat Abi, en çok CHP yönetiminin Özkan…