– “Avrupa Ligi’nde sonuna kadar gitmek istiyoruz”
– “Şahsen oynadığım en iyi atmosferlerden biriydi”
İSTANBUL (AA) – UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında konuk olduğu Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Crystal Palace’ın kanat oyuncusu Dwight McNeil, “Kupa 2″de en ileri noktaya kadar ilerlemek istediklerini söyledi.
İngiltere temsilcisinin oyuncusu, Tüpraş Stadı’nda oynanan maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Siyah-beyazlı ekibe karşı iyi bir performans sergilediklerini anlatan 26 yaşındaki futbolcu, “Özellikle ilk yarıda iyi bir reaksiyon gösterdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok iyi başladık ama devre arasına 1-0 geride girmek bizim için biraz sarsıcıydı. Ancak ikinci yarıda verdiğimiz tepkiyle 2-1 öne geçtik. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok iyi takımlar. Böyle bir atmosferde buldukları şanslardan birini değerlendirdiler. Maçtan çıkarılacak olumlu yönler var.” diye konuştu.
Bu sezonki hedeflerinden bahseden McNeil, şu ifadeleri kullandı:
“Avrupa Ligi’nde sonuna kadar gitmek istiyoruz. Bu turnuvayı ve aynı zamanda Premier Lig’i idare etmeye çalışmanın zor olduğunu biliyoruz, bu sezon çok fazla maç var. Olabildiğince ileri gitmek istiyoruz.”
Tüpraş Stadı’ndaki atmosferle ilgili övgü dolu sözler kullanan İngiliz oyuncu, “Şahsen oynadığım en iyi atmosferlerden biriydi. Gelmesi zor bir ortam olacağını biliyorduk.” dedi.
McNeil, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Beşiktaş’ın birçok iyi oyuncusunun olduğunu biliyorduk. Trossard gibi birkaç oyuncu Premier Lig’de oynadı. Bu yüzden iyi bir ekip olacaklarını biliyorduk ve maçın büyük bölümünde onlarla başa baş mücadele ettiğimizi düşünüyorum.”